Ανακοίνωση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μενδενίτσας σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει το

Σάββατο 8/05/2021 και ώρα 11:00 π.μ.

για εκλογή νέου μέλους ΔΣ προς αντικατάσταση παραιτηθέντος. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση μετατίθεται για Κυριακή 9/05/2021 την ίδια ώρα.

 

Αυτό δεν επηρεάζει τις εκλογές για νέο ΔΣ που έχουν ανακοινωθεί για τις 8 Αυγούστου 2021. Είναι η ενδεδειγμένη ενέργεια σύμφωνα με τον νομικό μας σύμβουλο για το μεσοδιάστημα αυτών των 3ων μηνών, με βάση το καταστατικό του Συλλόγου, εφόσον δεν υπάρχουν επιλαχόντες από τις προηγούμενες αρχαιρεσίες. Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη. Συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη.

Επειδή εκτιμούμε ότι δεν θα έχει αλλάξει η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας μας έως τις 8 Μαΐου, η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα γίνουν διαδικτυακά, όπως έχουν κάνει και άλλα σωματεία αυτή την περίοδο. Οδηγίες και σύνδεσμος για την συμμετοχή στη συνέλευση θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

Όλα τα μέλη του ΔΣ είναι διαθέσιμα για ενημέρωση σε όποιο φίλο θέλει να επικοινωνήσει για επεξήγηση των διαδικασιών της διαδικτυακής Γενικής Συνέλευσης και της ψηφιακής ψηφοφορίας, για να δηλώσει υποψηφιότητα για την αναπλήρωση της θέσης (υποψηφιότητες γίνονται δεκτές ακόμα και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών), για να θέσει και άλλα θέματα προς συζήτηση στην έκτακτη γενική συνέλευση και για ό,τι άλλο τον απασχολεί

πληροφορίες: 📧 syllogos.mendenitsas@gmail.com, 6989296510

 

Με εκτίμηση,

 

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μενδενίτσας


Σχόλια