O Σύλλογος απέκτησε νέο ιστότοπο!

Αγαπητοί φίλοι και χωριανοί,

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Σύλλογος απέκτησε νέο ιστότοπο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.syllogosmendenitsas.blogspot.com! Η νέα ιστοσελίδα είναι πιο φιλική στους επισκέπτες της, είναι πιο διαδραστική με δυνατότητα σχολιασμού από όλους σας και έχει προστεθεί πολύ νέο ενημερωτικό υλικό! Σύντομα θα προστεθεί και άλλο καθώς και υπηρεσίες αποκλειστικά για τα μέλη του Συλλόγου.

Πέραν από το σύνολο των φύλλων της εφημερίδας ‘Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑΣ’, στην ιστοσελίδα πλέον βρίσκεται σκαναρισμένο αρχειακό υλικό όπως τα φυλλάδια από τις εκδηλώσεις που οργάνωνε ο Σύλλογος στο Κάστρο μεταξύ 1998–2007 και τα καλλιτεχνικά ημερολόγια που είχε εκδώσει, υπάρχει φωτογραφική και μετεωρολογική ενημέρωση για τους νοσταλγούς του χωριού, υπάρχουν πληροφορίες για τον τόπο και αναλυτικός τουριστικός οδηγός‼

Σε μια προσπάθεια να γεφυρώσουμε το χάσμα με την πολυπληθή ομάδα των διαδικτυακών φατσόφιλών μας στο facebook, τα σχόλια του facebook θα μεταφέρονται ως σχόλια στο αντίστοιχο άρθρο της ιστοσελίδας και το αντίστροφο.

Μετά από δύο χρόνων ‘εγκλεισμό’, φέτος το Πάσχα οι δρόμοι είναι ανοικτοί για να περάσουμε τις άγιες ημέρες στο αγαπημένο μας χωριό. Ευελπιστούμε αυτό το Πάσχα να βρεθούμε όσοι περισσότεροι στον τόπο που αγαπάμε και να συνενώσουμε τις σκέψεις και την αγάπη μας για όσους δεν θα μας συντροφεύουν.

Ευχόμαστε σε όλους σας Καλή Ανάσταση!



Σχόλια