Πολιτιστικές εκδηλώσεις και αποτελέσματα εκλογών νέου ΔΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε το ΔΣ του Συλλόγου για το καλοκαίρι του 2023. Ευχαριστούμε όλους που με την παρουσία τους στήριξαν τον Σύλλογο και ελπίζουμε οι εκδηλώσεις μας να τους ικανοποίησαν στα μέτρα του δυνατού. Ακόμα περισσότερο ευχαριστούμε αυτούς που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην οργάνωση και εκτέλεσή τους. Άτομα υπερδιπλάσια σε σχέση με πέρσι, που χωρίς τη βοήθειά τους δε θα ήταν δυνατό να γίνουν οι εκδηλώσεις σε αυτό το επίπεδο ποιότητας που πιστεύουμε ότι επιτύχαμε.

Έχοντας ακόμα φρέσκιες τις αναμνήσεις, αναρτούμε συνοπτικό φωτογραφικό άλμπουμ των εκδηλώσεων εδώ: Φωτογραφικό άλπμουμ FB, ενώ το φυλλάδιο της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης, που μοιράστηκε ανήμερα της εκδήλωσης στην πλατεία, μπορείτε να το βρείτε ψηφιακά εδώ: https://anyflip.com/nhbco/avek/.

Να είμαστε καλά, του χρόνου για ακόμα μεγαλύτερη πολιτιστική δραστηριότητα στο αγαπημένο χωριό μας, να ακουστεί η Μενδενίτσα στη Φθιώτιδα και όχι μόνο.

Επίσης, με πρωτοφανή προσέλευση 97 ατόμων, έγιναν και οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου την Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023. Τα νέα μέλη του Δ.Σ., που προέκυψαν από τα αποτελέσματα των εκλογών, είναι:

Γεμενής Στάθης

83

Βλάχου Μαρούλα

72

Δαβή Βίκη

68

Γαλατάς Αλέξανδρος

66

Αντερριώτης Γιάννης

53

Μπέτσου Νατάσσα

46

Υρώ Στρατηγού

45


και αναπληρωματικοί οι:

Σινανίδη Μίρκα

44

Αλεξίου Γιάννης

34




Σχόλια