Ονοματοδοσία Πλατειών και Δρόμων Μενδενίτσας

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Σε συνέχεια της ανάρτησης : "Ονοματοδοσία Πλατειών και Δρόμων Μενδενίτσας" που δημοσιεύτηκε, μεταξυ και άλλων προτάσεων, σε ιστολόγιο που διατηρεί συγχωριανός μας και μέσα από το οποίο εκφράζει την «πρωτοβουλία» μιας ομάδας ανθρώπων για την ιστορική ανάδειξη της Μενδενίτσας, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για την δράση αυτή. Ο Σύλλογος με μεγάλο σκεπτικισμό και επιφυλακτικότητα, ζήτησε την αιτιολόγηση της επιλογής των ονομάτων από τον επικεφαλής, αφού μόνον αυτόν γνωρίζουμε της ομαδος αυτής που φέρεται να ηγείται, για να τη θέσουμε σε δημόσια διαβούλευση ως οφείλουμε και κατοπιν να ακολουθήσουμε αδιαμαρτύρητα την άποψη της πλειοψηφίας.

Παραθέτουμε την πρόταση αυτή η οποία έχει ΗΔΗ υποβληθεί αυτουσια τον Φεβρουάριο από την Κοινότητα στο Δήμο και αναμένεται η έγκριση προς την υλοποίηση της, γεγονός το οποίο κ εμεις ως Σύλλογος τυχαία ανακαλύψαμε :

https://sites.google.com/view/mendenitsa/%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τις αιτιολογήσεις ονοματοδοσίας, τους προτεινόμενους δρόμους και τις σημάνσεις τους :

https://drive.google.com/file/d/1sqV9UhxlxpCpuOcPyRy03le7UBcV7ekQ/view

Και αντίστοιχα των Πλατειών : 

https://drive.google.com/file/d/1qQNNP070GvmJSW1OpZA_N4w9GX-FDH7r/view

Καθώς αναφέρουμε και σε προηγούμενη μας ανάρτηση, παρά τις τυχόν διαφωνίες που μπορούν δυνητικά να προκύψουν, οφείλουμε να συνεργαζόμαστε και να ενημερωνόμαστε μεταξύ μας. Ο Σύλλογος είχε ενημερωθεί για την συγκεκριμένη πρόταση αρχές καλοκαιριού του 2020.

Οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες αντιλαμβάνεστε ότι επί της αρχής είναι πάντα ευπρόσδεκτες και καλοδεχούμενες, αρκεί να γίνονται σε συνεννόηση με όλα τα θεσμικά όργανα. Όταν δε, απαιτείται ευρύτερη συναίνεση για σοβαρά ζητήματα, πριν να υποβληθεί το οποιοδήποτε αίτημα από τον Προέδρο της Κοινότητας στον Δήμο προς έγκριση, ο Προέδρος οφείλει ηθικά πρωτίστως, να φέρνει τα θέματα σε δημόσια διαβούλευση και να λαμβάνεται υπόψη η άποψη της πλειοψηφίας για την αποδοχή τους ή μη.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Σχόλια