Ευχαριστίες σε όσους φρόντισαν και γλυτώσαμε τα χειρότερα από την πυρκαγιά στις 18/9/21

Είναι χρέος, πρωτίστως ως Μενδενιτσίωτες και έπειτα ως Σύλλογος όλων των απανταχού Μενδενιτσιωτών, να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας τις τεράστιες ευχαριστίες μας στους ανθρώπους που έκαναν τα αδύνατα δυνατά ώστε να αποφευχθεί η έκταση της πυρκαγιάς στο χωριό μας και να συνεισφέρουν τα μέγιστα στις πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγα 24ωρα στην περιοχή μας.

Ευχαριστούμε λοιπόν:

  • Όλους τους ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ και ΚΥΡΙΩΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ, όλοι νέοι άνθρωποι της Μενδενίτσας που κρατάνε το χωριό μας ζωντανό Χειμώνα Καλοκαίρι, που έμειναν άγρυπνοι φρουροί και κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Έχετε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας.
  • Την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Δήμο μας, όλους τους υπόλοιπους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που διέθεσαν υδροφόρες καθώς και όλους τους υπόλοιπους εθελοντές για τη συνδρομή τους.

Σας ευχαριστούμε για όλα.


Η πυρκαγιά ξέσπασε το Σάββατο 18/9 περι τις 8:30 το βράδυ δυτικά από το χωρίο στον δρόμο προς Άγιο Χαράλαμπο (Λιαπάτα). Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής στην κατάσβεση επιχείρησαν 46 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 15 οχήματα. Τα αλιτια της πυρκαγιάς διερευνόνται από το Ανακρητικό Τμήμα της Πυροσβεστικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι φωτία μικρότερης κλίμακας εκδηλώθηκε στην ίδια περιοχή και την Τετάρτη, τρεις ημέρες πρίν.

Σχόλια