Βανδαλισμοί πινακίδων Ιστορικού Περιεχομένου

Ζούμε Μνήμες του Αυγούστου 2018..

Πριν από 3 χρόνια, όπως είχαμε ενημερώσει τα μέλη, συγχωριανους και φίλους της Μενδενίτσας, είχε συμβεί ένα πρωτοφανές περιστατικό βανδαλισμού του Κάστρου της Μενδενίτσας από πραγματικά κάποιους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ που με αισχρό και υβριστικό τρόπο καταπάτησαν ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ. Η πράξη αυτή φυσικά, θεωρήθηκε ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ από όλες και όλους μας.

Όπως τότε έτσι και τώρα, λαμβάνοντας γνώση από τον Κό Γ. Αντεριώτη, Πρόεδρο της Κοινότητας, σε συζήτησή μας για τα κοινά καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρόμοιο περιστατικό ελαβε χώρα αλλά αυτή τη φορά με ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ των δύο πινακίδων Ιστορικού Περιεχομένου όπως αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο Κος Χρήστος Χαλδούπης επισυνάπτοντας φωτογραφίες:


Όπως λοιπόν το 2018, έτσι και τώρα, ακριβώς με τον ίδιο καυστικό και επικριτικό λόγο ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τέτοιες πράξεις οι οποίες αποτελούν ΥΒΡΗ για το ΙΣΤΟΡΙΚΟ και ΜΑΡΤΥΡΙΚΌ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

Ο Σύλλογος θα προτείνει στην κοινότητα, με προσφορά του Κου Α. Βουρλιά (Αντιπροέδρου του νεοσύστατου Δ.Σ.), να προσφέρει κατάλληλο χημικό καθαριστικό ώστε οι πινακίδες να έρθουν στη κανονική τους μορφή.

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μενδενίτσας

Σχόλια